08 gegužės 2011

Leader VS 792E

Pagaliau pas mane ant stalo stovi išsvajota siuvimo mašina, su daugybe galimybių, kurias palyginus su nedailiomis čaikos siūlėmis būtų kaip "bėgantis" trijų kanalų 80-ųjų televizorius su šiuolaikiniu. Taigi, skirtumas žymus. Tikiuosi šis daiktas patikimas ir tarnaus man ilgai. Nors  tiesą sakant važiavau rinktis tarp Juki 35Z ir Janome Sewist 525S, namo grįžau su Leader'iu. Nežinomas brandas, bet juk ne brandas siuva, o aparatas. Žiurėsim, kaip seksis jį valdyti, na o dabar laukia nemenka taisytinų drabužių krūva.

Na o čia skubu pasidalinti vakarykščiais Burbiškio dvaro ir tulpių vaizdais. Ilgai neužsibuvau, tik pro šalį važiuojant buvo noras aplankyti šią žymią vietą.




Šiltos ir darbingos savaitės!

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Norejau paklausti kokie atsiliepimai po keletos metu darbo su siuvimo masina Leader?

NeringaM rašė...

Sveiki,
pastaruoju metu siuvimą apleidau dėl laiko stokos, tad siuvimo mašina naudojuosi rečiau. Kol kas ji veikia, gedimų nebuvo, nusiskundimų tikrai neturiu. Vienintelis trūkumas, tai išvaizda, nes plastikas pakeitė spalvą, nebe toks baltas, o gelsvesnis tapo. Tai nebūtų trūkumas, jei visos detalės būtų pahgamintos iš tokio pačio plastiko. Dabar vienos baltos, kitos gelsvos :)
Jeigu reikėtų vėl rinktis siuvimo mašiną, Leader'io turbūt nesirinkčiau. Nors kaip minėjau, iš techninės pusės nusiskundimų neturiu.

Anonimiškas rašė...

Neringa, o kokia dabar rinktumetes? :)

NeringaM rašė...

Tiesą sakant pastaruoju metu neanalizavau siuvimo mašinų rinkos, bet didelė tikimybė, kad apsistočiau ties JUKI:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...