23 gegužės 2011

Kelnytės sauskelnėms paslėpti

Kadangi jau vasara ant nosies ir termometro stulpelis kasdien kyla vis aukščiau, savo mažuosius rengiame vis plonesniu rūbelių sluoksniu, kol lieka tik... "pampersas". Kad vaikučiai neatrodytų nuobodžiai tuose popieriniuose "vyniotiniuose", paslėpkime juos po spalvingais pačių siūtais triusikėliais.

Pasiūti šiuos rūbelius labai paprasta. Iškarpas atsispausdiname iš čia: http://danamadeit.files.wordpress.com/2011/02/diaper-cover-pattern-by-made.pdf

1. Pasiruošiame norimo dydžio iškarpas (nepamirškime prieš tai audinį išplauti ir išlyginti, kad vėliau nesusitrauktų). Gauname dvi detales: priekio ir nugaros
2. Gerosiomis pusėmis į vidų susiuvame kelnyčių kraštelius šonuose ir tarp kojyčių. Apmėtome kraštelius overloku arba zigzago siūle bei išlyginame lygintuvu.
3. Apmėtome juosmens kraštelį, bei kraštelius ties šlaunimis ir lygintuvu atlenkiame kraštelį tokio pločio, kad vėliau įvertume gumą.
4. Atsiuvame atlenktus juosmens bei šlaunų srities kraštelius, nepamirštame palikti apie 1-2 cm pločio tarpelius gumai įverti. Nepergyvenkite, nepavyks nusiūti šlaunų kraštelių siūlių tobulai, jie susigarankščiuos, tačiau įvėrus gumeles, to visiškai nesimatys, gumelės dar labiau sustiprins tą efektą.
5. Pasimatuojame reikiamą gumos ilgį pagal vaikučio kojytes bei pilvuką. Pridedame papildomą 1 cm gumos sujungimui. Įveriame gumą, ją sujungiame ir užsiuvame likusius tarpelius. VISKAS! Paprasta.
Dar gražu uždėti savo firminę etiketę. Manoji paprasta - išsiuvinėtas filco gabalėlis.

Komentarų nėra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...