24 rugsėjo 2012

Asimetriška palaidinė

Nusprendžiau nepradėti naujų darbų, kol nepabaigti senieji. Tam yra kelios viena iš kitos išplaukiančios priežastys: 1. Vietos stoka, nes pilnėja taisytinų drabužių dėžės; 2. Pilnėjant dėžėms, didėja ir nepasitenkinimas savimi, dėl valios stokos pabaigti pradėtus darbus; 3. Didėjantį nepasitenkinimą savimi jaučia ir artimieji (jie taip pat mato ir pilnėjančias dėžes); 4. Visos kitos iš to išplaukiančios priežastys-pasekmės toliau dauginasi geometrine progresija. Bijau, kad remiantis drugelio efekto teorija, dėl nebaigtų siūti sagų gali įvykti kažkas tokio, kaip pavyzdžiui Kauno mero pasitraukimas iš posto anksčiau laiko.. Jo. Susiuvau sagas.


Šita palaidinė pradėta siūti pavasarį, kai lankiau siuvimo kursus. Tiesa, aš jos tuomet iki galo nebaigiau, buvo likę keli kosmetiniai pabaigos darbeliai. Modelį iš seno Burdos žurnalo pasiūlė kursų dėstytoja, tačiau kai kurias jo detales koregavom, o asimetrinę palaidinės apačią "savavališkai" pakeičiau pati. Man asimetrija yra kažkas tokio.. Kaip vienoje tv laidoje nugirdau: asimetrija - tai gyvybė. Juk ir mūsu veidai asimetriški. Tiesa, kažkur anksčiau internete nužiūrėjau tokią apačią, todėl be didelės rizikos pritaikiau savajai palaidinei. Gal ji įkvėps ir jus:)

Jeigu spintoje kabėtų šie trys komplektukai, kurį stiliuką pasirinktum: Audrutės, Bronikės, ar Cecilijos?:)

Which to choose?

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

puiku...mokslai nenuejo veltui...
graziu idejų ir noro eksperimentuoti tau nuo seno netruksta.sekmės tau,Neringute.

Irma rašė...

Bronikė atrodo geriausiai ;)

laddiefaas rašė...

Slot Games Near Me - MapyRO
Find your nearest Slot Games near you and 전주 출장마사지 enjoy 속초 출장안마 the best deals from MapyRO. Browse 충청북도 출장샵 through 양주 출장마사지 our vast 파주 출장샵 selection of Casino Games and find your ideal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...