18 rugsėjo 2012

Krikštynų kostiumėlis berniukui

Kažin kiek laiko praėjo nuo paskutinio mano įrašo.. pastaruosius pora mėnesių jaučiausi taip, tarsi mūza mane paliko, o tai verčia nežmoniškai kankintis ir sukti galvą ieškant įkvėpimo - O KAS TOLIAU? Aš tikiu kad ir jai reikėjo atostogų;) 
Per tą laiką vistik įvyko šis tas kūrybiško, bet apie tai kada nors vėliau.. Dabar noriu pasidalinti svarbiu širdžiai darbeliu, kurį siuvau vasaros pradžioje sūnaus krikštynoms. Naudojau baltą ploną lininį audinį. Palaidinei ir skraistei - viengubą, tuo tarpu kelnėms - dvigubą. Vietoje įprastų krikštynoms mėlynos ar rausvos spalvų, pasirinkau neutralią - aukso. Ji atsispindėjo kai kuriuose drabužio elementuose, bei žvakės puošyboje.


Marškinėlių modelį paeksperimentavau pasiūti pagal vienoje knygoje rastą labai paprastą konstrukciją iš stačiakampio audinio. Būtinai pasidalinsiu vėlesniuose įrašuose, kaip juos susikonstruoti.


 Kelnes pasiuvau dvipuses, brėžinį pasidariau pagal paprastas turimas kelnytes. Vieną kelnių pusę sumodeliavau pūstesnę ("turkišką"), kitą klasikinę - tiesią. Nuotaikos reikalas, kuria puse išverstas kelnes vilkėti..:) Metukų amžiaus berniuko kostiumėliui sunaudojau 2 metrus plono lino.

Komentarų nėra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...