04 spalio 2012

Auskarai iš juodojo gintaro

Nuo senų senai turėjau tokius juodo gintaro karolius, gerų žmonių padarytus man, tam tikslui, kad pagerėtų skydliaukės veikla. Negaliu pasakyti, kad padėjo, ar nepaėjo, sako akmenys turi daug galių, bet manau, kad tokiais atvejais didžiausią darbą padaro, ne tiek akmuo, kiek žmogaus tikėjimas to akmens galia.Bet kokiu atveju, reikėjo kažkaip prikelti tuos karolius. Perdariau juos į auskarus. Ir šiaip dėliojau, ir taip.. Kol išsirutuliojo į formą, labai primenančią kristlinio cukraus lazdelę.

Jeigu trumpai aprašyti procesą, naudojau plonus troselius. Du juos perlenkiau pusiau ir užspaudžiau spaustuku palikdama kilpelę auselei įverti. Tada ant tų keturių troselių vėriau gintaro gabalėlius pagal žemiau esančią schemą. Kadangi gintaro gabalėliai įvairių dydžių, tai iškarto reikia atsirinkti po du vienodus gabalėlių komplektus, kad išeitų kuo panašesni vienas į kitą auskarai.
Taisyklių nėra. Tiesiog akys žiūri, rankos daro, o širdis pasakys - pavyko, ar ne..

3 komentarai:

Estela rašė...

Man tai juodojo gintaro auskarai labai gražūs. Pati taip pat turiu tokius ir visada sulaukiu labai daug komplimentų.

auskarai internetu rašė...

Gintariniai auskarai dabar labai madingi. Pati turiu keletą skirtingų rūšių ir labai džiaugiuosi. Galiu pasipuošti ir kasdien ir į šventę :)

Hostingas rašė...

Net nezinojau, kad tokiu buna:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...