22 spalio 2011

Šliaužtukų atgimimas

Sugadinau šliaužtinukus duodama mažiui pagraužti nulupto obuolio. Visai buvau pamiršus, jog obuoliai ir morkos yra didžiausi kūdikių drabužėlių priešai. Kol dar neišaugom šliaužtinukų, greitai perdirbome juos į kelnes ir "žaisliuką"- pirštinaitę, ir dėvime toliau!
Štai taip atrodo mūsų sugadinti šliaužtai :(
Perkerpu ties liemeniu, nukerpu rankoves ir jas dar kartą perkerpu ties siūle kaip nuotraukoje. Rankoves naudosiu minėtam žaisliukui siūti.

Iš nugaros-kaklo dalies iškerpu štai tokias detales, jas naudosiu kišenelėms.

Apmėtau kišenėles, jas prisiuvu kelnyčių priekyje. Taip pat apmėtau juosmenį ir atlenkus prisiuvu, palikdama vietos gumai ir tarpelį gumos įvėrimui.

Įveriu gumą ir užsiuvu tarpelį.

Prie rankovėlės prisiuvu visokių juostelių, kaspinėlių, kad vaikučio pirštukai turėtų ką veikti čiupinėdami tokį daiktą.


Abi rankovėles sudedu gerosiomi pusėmis į vidų, dar tarp jų įterpiu juostelės gabalėlį. Susiuvu tris kraštines, palikdama apkantuotą kraštelį neužsiūtą. Išvertus į gerąją pusę gauname tokią pirštinę, kurią gali užsidėti mama ir suvaidinti mažyliui šį tą originalaus. O paskui į darbą kibs mažieji pirštukai..


 
O ką su netinkamais dėvėti rūbeliais darote jūs? Papasakokit, įdomu!

1 komentaras:

iiveta rašė...

Pas mus mažyliui augant šliaužtinukai buvo labiausiai mėgiami gadinti. :)) Begalę šliaužtinukų pakeitėm augdami besiterliodami. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...