11 vasario 2011

Dėmių naikinimas be baliklio

Kas augina mažus vaikus, tam turbūt aktualus galvos skausmas yra morkų bei obuolių sulčių dėmės ant drabužėlių. Kaip greit tos dėmės atsiranda, o išnaikinti jas nesugeba net "kiečiausi" balikliai. Nors tiesa sakant nėra ko stengtis nuodytis ta chemija, geriau į šią problemą pažvelkime kūrybiškai.

Štai kaip sugalvojome atnaujinti Simono dar neišaugtus, bet nebegražius vilkėti apatinius. Dėmių šliūžė nuo kaklo iki pilvo apačios! Koks siaubas! Sugalvojame kokį patinkantį piešinį, ar kelis, kurie uždengtų tas dėmes. Musų dėmės beviltiškai didelės, tai geriausiai tiks ilga žirafa storu kaklu:))) Pieštuku pasipaišau eskizėlį, susirandu patinkančių atraižų ir pridaikstau pažymėtą plotą.


Geriausia, kad audinys būtų neirus, nes kitaip bus sudėtinga atlikti šį projektėlį. Pasirenku visiškai kitokios spalvos siūlus, mano atveju jie tokie alyviniai. Na ir kokius keturis kartus apkeliauju aplinkui siuvimo mašina. Ryškūs kitokios spalvos siūlai ir nelygios keliagubos siūlės suteikia daug žaismingumo. Man sunkiausia buvo nufotografuoti lakstantį rezultatą.

Komentarų nėra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...