29 birželio 2011

Rankinė pagal mane

Šitas daiktas jau turi naują šeimininkę, nors iš tikrųjų ją siuvau sau. Kadangi pirmas blynas neprisvilo, o išėjo gan skanus, todėl ir buvo padovanotas. Taigi, ir vėl siuvam:)

Šiai rankinei pagaminti reikės dekoratyvinio audinio išorei, derančio audinio vidui, bei rankenos. Aš panaudojau papildomą rankeną, kuri dažnai būna perkant rankines pvz, daniel ray firmos ar kt. Kadangi rankinuką parduotuvėje visada renkuosi pagal tai, kaip man jis patinka dar tupėdamas lentynoje, tai tokie įvairūs papildomi aksesuarai taip ir lieka nepanaudoti.

Taigi, atsikerpame 2 gabalėlius 40x45 cm gražiojo audinio bei 2 tokio pat dydžio gabalėlius audinio rankinės vidui. Trumpesnė audinio kraštinė bus mūsų rankinės dugnas. Ties dugnu atkerpame 5 cm ilgio kraštinės kvadratėlius. Tą patį padarome su visais keturiais audinio gabalėliais.

Dabar apmėtome visų gabalėlių kraštines, kad apsaugotume nuo irimo.
Jeigu jūsų pasirinktas išorinis audinys nėra standus, tuomet prieš susiuvant abi dalis į vieną, po pamušalu dugne galima įdėti pakietinimą: storos odos, storo veltinio ar kitokios standžios medžiagos gabalėlį.

Komentarų nėra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...